O kršenju autorskih prava, DMCA i slicnim stvarima:

– Administratori ovog sajta ne prihvataju bilo kakvu odgovornost za sadržaj koji se nalazi na drugim web stranicama.


– Linkovi koji se nalaze na Foxoviziji vas vode ka drugim web stranicama, tako da se na našim servera ne nalazi sporan video sadržaj.


– Sav video sadržaj koji možete pronaći na tim linkovima se nalazi na drugim web stranicama i prilikom pohranjivanja na navedene servere prošao je sve procedure, preglede i provere koje nalazu te iste web stranice i kao takav je dostupan za gledanje i/ili preuzimanje milionima posetilaca tih i drugih web stranica.


– Ukoliko smatrate da su Vaša autorska prava ugrožena, molimo Vas da se obratite administratorima web stranica na čijim serverima se nalazi sporan sadržaj, a koji su odgovorni za sadržaj na tim istim serverima. Administratori ovog sajta nemaju pristup serverima tih i drugih web stranica, te zbog toga nismo u mogucnosti da brišemo, postavljamo, uređujemo ili da na neki drugi način manipulišemo sadržajem koji se nalazi na navedenim serverima.


– Administratori web stranica koji nude usluge pohranjivanja video sadržaja na servere tih web-stranica imaju obavezu da negde na toj web-stranici postave link do stranice za prijavu kršenja autorskih prava. Ukoliko ste odlučili da prijavite kršenje autorskih prava, idite na web-stranicu na čijem serveru se nalazi sporan sadržaj, pronađite link do stranice za prijavu kršenja autorskih prava. U većini slučajeva to su linkovi naziva npr. “Report abuse”, “DMCA abuse”, “DMCA” i slično. Ukoliko ne možete pronaci takve ili slične linkove, onda administratore te web stranice možete kontaktirati preko linka npr. “Contact us”, “Contact”, broja telefona koji je naveden kao telefonski broj za kontakt ili e-mail adrese koja je navedena kao adresa za kontakt. Svaka web stranica tog tipa sigurno poseduje bar nešto od navedenog. Takvi linkovi se obično nalaze u donjem delu web stranice tzv. “footer”.


Nismo kriminalci i izaćićemo u susret zahtevima svih ovlašćenih lica.

Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti OVDE. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.